sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Keravan kenttäkilpailut


Heippa! Pari viikkoa on jo ehtinyt vierähtämään siitä kun oli Keravan kenttäkilpailut, mutta nyt sitten viimein niistä tänne blogin puolelle kuvia! Olin siellä kisahoitajana ja samalla kuvaaja (silloin kun ehdin) 



Onneksi sattui hyvä keli, ettei tarvinnut kameraa pitää sateelta piilossa. Kentästä tosin huomasi että sadetta oli ollut, koska tuntui että käveli isossa mutalammikossa :D Maasto oli kivan avoin ja ilmava jos niin voi sanoa, pystyi kuvaamaan monta estettä yhdestä paikasta ilman että tarvitsi hirveästi liikuskella ympäriinsä! Mutta nyt niitä kuvia eikä yhtään enempää höpötystä :)


















Hey! It´s been a couple of weeks since I was in cross country competitions at Kerava, but now (finally) some photos here! I were there as a groom but when I had time I went to take some photos. Luckily we had a great weather and I didn't have to hide my camera from the rain. Unfortunately it had rained all night and the track was like a big mud pool :D But now I will stop this speaking and here´s some photos :)









Seuraavaan postaukseen!

Ninja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti